Faciliteiten

Faciliteiten

Kamperen bij Camping de Sprink is volop genieten van het buitenleven in combinatie met alle faciliteiten die wij u te bieden hebben. Fietsen huren, WiFi, Wasmachines, Toilet en doucheruimtes en veel meer. Hieronder vindt je een overzicht van al het moois wij u te bieden hebben. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Fietsverhuur

Wij verhuren zowel dames- als herenfietsen tegen een scherp tarief van 10,- per dag.

Heerlijk met de fiets erop uit in de Heide, of door een van onze omliggende pittoreske dorpjes. Vraag bij onze receptie naar de mogelijkheden. Wij staan u altijd graag te woord.

Kantine & Terras

Gezellig samen op ons terras genieten van een heerlijk hapje en drankje, het kan bij de Sprink!

Er is een ruime kantine met bar waar diverse dranken, kleine hapjes en ijs verkrijgbaar zijn. Verder is er een ruim terras aan de campingzijde waar ook recreatiefietsers en wandelaars gebruik van kunnen maken. De kantine is op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagmiddag enkele uren geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag is de ruimte geopend tot 12.30 uur. Er is een lichte versie van draadloos internet (wifi) aanwezig (zodat u uw mail kunt checken) waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Deze is over het gehele terrein beschikbaar.

Sanitaire voorzieningen

Er zijn twee sanitaire blokken aanwezig op de camping.
Een blok bevindt zich vooraan in het gebouw en verder op het terrein een sanitaire Unit voor gemengd gebruik.

Er is een wasmachine aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken (neem zelf uw zeep mee).
En tevens zijn er 2 ruime afwasplaatsen aanwezig.

 

Afval

Ook bij Camping de Sprink denken wij aan het milieu. Daarom zijn er diverse milieucontainers waar u het afval gescheiden in kunt leveren. Zo dragen we samen bij aan een betere leef- en vakantieomgeving en helpen we tevens het milieu een handje!
Twee vliegen in 1 klap dus!